| Click and Drag Game | |
|
+5Makoto Naegi Nagito Komaeda Celestia Ludenberg Satonaka Chie Kyouko Kirigiri 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Kyouko Kirigiri
Liczba postów : 15 Data dołączenia : 19/09/2013 Płeć :
| Temat: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 3:17 pm | |
| | |
|
| |
Satonaka Chie
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 22/09/2013 Hobby : Aktorstwo... no i jedzenie. Humor : Monokuma jest przystojny, nie? Khahahaahhaa~. Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 3:30 pm | |
| Bestfriend: Mondo Lover: Chichiro Crush on you: Sonia Enemy: Kyouko First Kiss: Peko Cockblock: Chichiro You Killed: Sakura Your killed by: Touka Along with: Celestia | |
|
| |
Celestia Ludenberg
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 19/09/2013 Humor : Pokerowy Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 3:59 pm | |
| Bestfriend: Mikan (( JAK JA JEJ KURWA NIE LUBIĘ )) Lover: MONOMI XD Crush on you: Teruteru (( Zgiń )) Enemy: Junko First Kiss: Aoi ((NIE)) Cockblock: SONIA (( TO TAKIE PRAWDZIWE XD )) You Killed: Kyouko ((Badass)) Your killed by: Makoto (( Wygrzybiaj )) Along with: Sakura | |
|
| |
Nagito Komaeda
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 19/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 5:04 pm | |
| Bestfriend: Kazuichi. Lover: Junko. Crush on you: Sonia. Enemy: Mahiru. First Kiss: Chihiro. Cockblock: Peko. You Killed: Byakuya. Your killed by: Monobear. Along with: Kyouko. | |
|
| |
Makoto Naegi
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 21/09/2013 Hobby : *Rozdaje każdemu kanapkę z nadzieją* Humor : E-Eh? ... Taak, hahaa~ ... ha ... *patrzy dookoła, nie rozumiejąc nic* .__. Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 5:15 pm | |
| Bestfriend: Oowada. (Serio? Raczej takich ludzi nie lubię-) Lover: Nidai. (... Chyba podziękuję) Crush on you: Naegi (JA SAM ZE SOBĄ XD) Enemy: Nidai. (... Teraz już wszystko rozumiem XDDDD) First Kiss: Maizono (Yay <3 Może być, chociaż niezbyt ją lubię XD) Cockblock: Hinata (Hejce Cię bardziej-) You Killed: Monomi (CO D: Takie cuś to każdy zabije ;-; Soreczka Icia XD) Your killed by: Naegi (Widzę, że każdy kto mnie kocha, potem zdradza XDDDD ŻYCIOWE.) Along with: Maizono (Huh ... okej-)
Eh, ciągle te same ;-; Ale żeby nie było, to niechaj będzie. | |
|
| |
Yomi Takahana
Liczba postów : 1 Data dołączenia : 21/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 6:21 pm | |
| Bestfriend: Mikan. Lover: Mikan. Crush on you: Junko. ♥ Enemy: Kazuichi. First Kiss: Mikan, przypadek? xD Cockblock: Makoto. You Killed: Touko. Your killed by: Mondo. Along with: Nagito.
| |
|
| |
Mioda Ibuki
Liczba postów : 25 Data dołączenia : 19/09/2013 Age : 27 Hobby : Sen, gry, jedzenie i spacery~ Humor : Wyśmienity, tak! Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 6:50 pm | |
| Bestfriend: Ibuki, Ibuki Mioda! To chyba jakieś przeznaczenie. .3. Lover: Koizumi Crush on you: Monobear XDD' Enemy: Celestia First Kiss: Asahina Cockblock: Hagakure You Killed: Oowada D: Your killed by: Wybacz Naegi-chan. ;_; Along with: Nanami DD": | |
|
| |
Kyouko Kirigiri
Liczba postów : 15 Data dołączenia : 19/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Wto Paź 01, 2013 7:44 pm | |
| Bestfriend: {Makoto, który wypadł trzy razy z rzędu. TO jest przeznaczenie XD} Lover: {Hiyoko. Hm... Podziękuję.} Crush on you: {Gundam? Nope.} Enemy: {Celes. To pewnie przez to, co jej wypadło w "You Killed" >D} First Kiss: {Sonia. Znowu Sonia.} Cockblock: {Akane.} You Killed: {Yasuhiro - nigdy to specjalnie nie lubiłam.} Your killed by: {Hiyoko... cóż. To była krótka miłość.} Along with: {Nekomaru.}
| |
|
| |
Alice Carver
Liczba postów : 19 Data dołączenia : 29/09/2013 Hobby : brak? Humor : zajebisty. Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Sro Paź 02, 2013 9:53 am | |
| Bestfriend: Ibuki Lover: Sonia Crush on you: Peko Enemy: Mikan First Kiss: Yuri, yuri time Celeś~ Cockblock: Akne You Killed: Nekomaru ta... już to widzę... Your killed by: Sonia, ale z miłości mnie zabiję... Along with: Byakuya | |
|
| |
Rakuen Miraine
Liczba postów : 38 Data dołączenia : 29/09/2013 Humor : Wystrzałowy, huehue~ Płeć :
| Temat: Re: Click and Drag Game Sro Paź 02, 2013 5:07 pm | |
| Bestfriend: Hifumi ... tak... Lover: Kazuichi ... tak, tak, owszem... Crush on you: Kyouko Yaay <3 Enemy: Leon ... i tak go nie lubiłam. First Kiss: Yasuhiro Hahaha, nie. Cockblock: Sonia Yhm. You Killed: Nekomaru Ciekawe jak, ale spoko. Your killed by: Nagito Dla niego wszystko <3 Along with: Mahiru Nie lubię jej... Prócz jej seiyuu, of course.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Click and Drag Game | |
| |
|
| |
| Click and Drag Game | |
|