Danganronpa - Akademia Rozpaczy Witamy w Akademii Rozpaczy, jedynej akademii, w której nauka to nie wszystko~ |
|
| Marry-Shag-Kill | |
|
+5Makoto Naegi Mioda Ibuki Dia Sparkle Seiryo Uchiha Akemi Nekomi 9 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Akemi Nekomi
Liczba postów : 33 Data dołączenia : 22/09/2013 Age : 27 Hobby : Malowanie; Rysowanie; rzeźbienie; lepienie figurek; wszystko, co ma związek ze sztuką. Humor : Malowniczy :D Płeć :
| Temat: Marry-Shag-Kill Sro Wrz 25, 2013 5:48 pm | |
| Piszesz kogo z wymienionej trójki poślubisz, z kim pójdziesz do łóżka, a kogo zabijesz. Najlepiej, żeby było z uzasadnieniem.
Np. xxx, zzz, yyy
Poślubię zzz bo..., Pójdę do łóżka z xxx bo..., a zabiję yyy, bo... .
Zaczynamy!
Kim Ir Sen, Monokuma, Hitler :3 | |
| | | Seiryo Uchiha
Liczba postów : 12 Data dołączenia : 22/09/2013 Age : 27 Hobby : Rozwiązywanie zagadek, łamigłówki Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Sro Wrz 25, 2013 7:39 pm | |
| Poślubię monokume bo wrogów trzmam blisko siebie, Pójdę do łóżka z Kim Ir Sen bo zmienie prawo a zabiję Hitlera, bozabił swoją rodzine
Monokuma, Die Sparkle, Akemi-Chan | |
| | | Dia Sparkle
Liczba postów : 19 Data dołączenia : 24/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Sro Wrz 25, 2013 8:08 pm | |
| Poślubię Dię Sparkle bo selfcest, pójdę do łóżka z Akemi-chan bo tak i zabiję Monokumę żeby się wydostać... XD
Stalin, Mała Syrenka, Edward Nożycoręki | |
| | | Mioda Ibuki
Liczba postów : 25 Data dołączenia : 19/09/2013 Age : 27 Hobby : Sen, gry, jedzenie i spacery~ Humor : Wyśmienity, tak! Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Sro Wrz 25, 2013 11:33 pm | |
| Poślubię Edwarda Nożycorękiego, bo to dobry fryzjer, a to sobie cenię niezwykle. Do łóżka pójdę z Małą Syrenką, bo i tak z tym ogonem nic się nie da zdziałać. Zabiłabym Stalina, bo tylko on pozostał. :'c
Skrillex, Justin Bieber, Miley Cyrus ;_; | |
| | | Akemi Nekomi
Liczba postów : 33 Data dołączenia : 22/09/2013 Age : 27 Hobby : Malowanie; Rysowanie; rzeźbienie; lepienie figurek; wszystko, co ma związek ze sztuką. Humor : Malowniczy :D Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Czw Wrz 26, 2013 2:13 pm | |
| Poślubię Miley Cyrus, żeby ją pilnować, żeby skandali nie robiła, Pójdę do łóżka ze Skrillexem, bo tak, bo do niczego innego mi tu nie pasuje, a zabiję Biebera, bo to sama przyjemność.
Koń Rafał, blondynka, Usui Takumi. | |
| | | Dia Sparkle
Liczba postów : 19 Data dołączenia : 24/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Czw Wrz 26, 2013 3:47 pm | |
| Poślubię konia Rafała, bo nikt mi nie zabroni, w łóżku będzie ze mną Usui Takumi bo jest bishem (:333) a zabiję blondynkę. XD
Flippy z Happy Tree Friends, świnka morska, Haruhi Suzumiya. | |
| | | Makoto Naegi
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 21/09/2013 Hobby : *Rozdaje każdemu kanapkę z nadzieją* Humor : E-Eh? ... Taak, hahaa~ ... ha ... *patrzy dookoła, nie rozumiejąc nic* .__. Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Pią Wrz 27, 2013 7:30 pm | |
| Poślubię Flippiego bo MORDERCA W RODZINIE, SUPCIO, Pójdę do łóżka z Haruhi bo jedyna femka z wyżej wymienionych XDD (chyba, że brać pod uwagę płeć świnki ... nie, nie, aż zaleciało zoofilią, wut), a zabiję świnkę, bo hejce słodkość, o.
Yuno Gasai, Ciel Phantomhive, Kirigiri Kyouko. | |
| | | Nagito Komaeda
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 19/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Pią Wrz 27, 2013 8:03 pm | |
| Poślubię Kirigiri Kyouko, bo jest ładna. Do łóżka pójdę z Yuno Gasai, bo nie lubię zobowiązań z yandere. A Ciela Phantomhive'a zabiję brutalnie, bo lubię połączenie gore + shota. Chihiro Fujisaki, Kagura (z Gintamy), Edward Elric. | |
| | | Akemi Nekomi
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Pią Wrz 27, 2013 10:31 pm | |
| Poślubię Chihiro Fujisaki, bo jest piękny, pójdę do łóżka z Kagurą bo tak przepowiedział los, a zabiję Edwarda Elrica bardzo boleśnie i brutalnie, krojąc go żywcem na plasterki, bo go nienawidzę.
Usui Takumi, Sebastian Michaelis, Sasuke Uchiha :D | |
| | | Makoto Naegi
Liczba postów : 16 Data dołączenia : 21/09/2013 Hobby : *Rozdaje każdemu kanapkę z nadzieją* Humor : E-Eh? ... Taak, hahaa~ ... ha ... *patrzy dookoła, nie rozumiejąc nic* .__. Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Sob Wrz 28, 2013 11:53 pm | |
| Poślubię Sebastiana Michaelisa, bo nie mam kogo innego wybrać, pójdę do łóżka z Sasuke Uchihą, który będzie robił mi popcorn swoim Chidori :C a zabiję Usui Takumi, bo nie mam pojęcia kto to jest XD (cuś mi tylko świta)
Tomoki Kuroki (Watashi ga Warui), PewDiePie, talerz z rosołem. | |
| | | Mioda Ibuki
Liczba postów : 25 Data dołączenia : 19/09/2013 Age : 27 Hobby : Sen, gry, jedzenie i spacery~ Humor : Wyśmienity, tak! Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Nie Wrz 29, 2013 12:25 am | |
| Poślubię PewDiePie, bo Felix jest Szwedem, a ja kocham Szwecję. ;_; Do łóżka pójdę z talerzem rosołu, w końcu obiady zawsze jem w łóżku. Zabiję Tomoki Kuroki bo z tymi kropkami pod oczami wygląda jak debil. : D
Ginoza Nobuchika, Akashi Seijuurou, Michał Wiśniewski : D | |
| | | Kyouko Kirigiri
Liczba postów : 15 Data dołączenia : 19/09/2013 Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Nie Wrz 29, 2013 12:33 am | |
| Poślubię Ginozę Nobuchika'ye bo mam taką zachciankę, do łóżka pójdę z Akashim. Ma nożyczk, a ja muszę przyciąć końcówki, a zabiję Wiśnię bo tak. Jego włosy są passe ;c
Zdecydowałam się xD EDIT: Lumpy z HTF {Happy Three Friends}, Oz z Pandora Hearts, InGa z UnGo.
| |
| | | Monomi
Liczba postów : 27 Data dołączenia : 17/09/2013 Hobby : ...uh Humor : Monokuma nas wypuści ; ; Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Nie Wrz 29, 2013 11:37 am | |
| Wyjdę za Lumpiego bo go kocham. Do łóżka pójdę z Ozem, bo Jack, a zabije InGe bo jeszcze tego nie widziałam....
Celestia (MLP) Armin Arlert (snk), Inoue Orihime (bleach) | |
| | | Akemi Nekomi
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Nie Wrz 29, 2013 11:43 am | |
| Poślubię Inoue, bo tak, pójdę do łóżka z Arminem, bo jako jedyny z tej trójki jest chłopakiem, a zabiję Celestię, bo jest kucykiem :I
Szwecja {Hetalia}, Levi {SnK}, ...znów Monokuma :D | |
| | | Mioda Ibuki
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Nie Wrz 29, 2013 12:18 pm | |
| Poślubię pana Szwedka, bo to najlepsza postać z całej serii. *-* Pójdę do łóżka z... z Monokumą, bo jak tego nie zrobię to mnie ukatrupi. Zabiję Heichou bo w anime jest okropny i wszyscy się nim jarają. Manga 4ever. D:
Ukyo (Amnesia), Gaara (Nardo Naruto), Remina Kanbe (Ibitsu Q_____Q ) | |
| | | Akemi Nekomi
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Czw Paź 10, 2013 11:32 pm | |
| Poślubię Gaarę, bo jestem fanką, bo Aj Lafff him! Pójdę do łóżka z Ukyo, bo jest, kurna, biszem a zabiję Kanbe, bo jakoś nie znam.
Tsuna {KHR}, Alexander Nikolayevich Hell {Seikon no Qwaser}, Pomidor :D | |
| | | Rakuen Miraine
Liczba postów : 38 Data dołączenia : 29/09/2013 Humor : Wystrzałowy, huehue~ Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Pią Paź 11, 2013 3:13 pm | |
| Poślubię Tsunę, by mieć ubaw z tego, jak lata w gatkach. Pójdę do łóżka z pomidorem, by go zjeść. Zabiję Alexandra, bo nie lubię tego całego anime~
No to damy jednych z moich favów z Dangana: Mioda Ibuki, Tsumiki Mikan oraz Komaeda Nagito~ | |
| | | Mioda Ibuki
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Pią Paź 11, 2013 7:50 pm | |
| Poślubię Nagito, bo jest kjut. Pójdę do łóżka z Ibuki. *rape face* Zabiję Mikan bo ma ośmiornicę na głowie zamiast włosów. XD
Alvaro Garay (*Q*), Armin Arlert, Tetsuya #2 | |
| | | Rakuen Miraine
Liczba postów : 38 Data dołączenia : 29/09/2013 Humor : Wystrzałowy, huehue~ Płeć :
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill Sob Paź 12, 2013 11:35 am | |
| Poślubię Tetsuyę, bo zwierzątka są słodkie :3. Pójdę do łóżka z Alvarem, bo jest biszem, którego pokochałam od pierwszego wejrzenia. Zabiję Armina, bo nienawidzę Shingeki no Kyojin.
Kazemaru Ichirouta (Inazuma + mój ukochany <3), Shiki Eiki/Shikieiki Yamaxanadu (Touhou), Nutty (Happy Tree Friends) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Marry-Shag-Kill | |
| |
| | | | Marry-Shag-Kill | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|