Ja przepraszam, że zabiorę w tej sprawie głos, jednak nie mogę na to patrzeć.
1. W wyglądzie nie ma nic o ciele. Wiemy tylko co ubiera, jakie ma oczy, ile ma wzrostu i jakie ma włosy. Rozpisz to może?
2. Charakter. Serio? 4 słowa, pisane po przecinkach z dużej litery. Rozpisz to? Bo ja bym tego charakterem nie nazwał, co najwyżej cechami charakteru.
3. " Zawsze kocha swoją bluzę wiec praktycznie cały czas w niej chodzi." Zawsze kocha? Przepraszam, można raz coś kochać, a zaraz nie?
4. Historia. Co to ma być? To nawet nie jest kawałek. Co z miejscem urodzenia, czasem spędzonym przez wszystkie lata przed Akademią?
5. Tytuł. Przepraszam, czy Kirigiri nie jest Już SHSL Sleuth? Wydaje mi się, że zalicza się to pod detektywa, a nie może być dwóch "Najlepszych młodocianych detektywów"
6. Nick. Czy przypadkiem nie powinno to być imię i nazwisko postaci? Zwykle tak jest, więc.
7. Zbyt OP. Nie żebym się czepiał, jednak tekst " ostałem wybrany do tej akademii ponieważ podtrawiłem rozwiązać prawie każdą zagadkę, którą nawet najlepsi nie podtrawili." pozwala mi wywnioskować, że nie ma przed tobą żadnej zagadki. Rozwiązujesz je bez problemu, tak? Trochę zbyt 'mocne'.
8. BŁĘDY. Co to jest "podtrawiłem" ? Trawisz coś? Tylko tak nie do końca, tak?
Od razu przepraszam Administrację. Sprawdzałem Karty Postaci na paru forach i nie mogę na to patrzeć... Przepraszam z góry...